CEHOV UJKA VANJA PDF

0 Comments

Anton Pavlovic Cehov is the author of Ujka Vanja ( avg rating, 2 ratings, 0 reviews), Racconto di uno sconosciuto ( avg rating, 1 rating, 0 revie. Anton Pavlovic Cehov is the author of Ujka Vanja ( avg rating, 26 ratings, 0 reviews). Ujka Vanja [Anton Pavlovic Cehov] on *FREE* shipping on qualifying offers.

Author: Migrel Junris
Country: Ukraine
Language: English (Spanish)
Genre: Business
Published (Last): 20 November 2017
Pages: 360
PDF File Size: 6.82 Mb
ePub File Size: 5.10 Mb
ISBN: 117-4-63493-677-8
Downloads: 16485
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Migrel

Anton Pavlovic Cehov (Author of Ujka Vanja)

Analiza likova Glavni likovi u drami Ujka Vanja su: A ja odlazim da se spremam za put. Ko je trenutno na forumu. Slika koja se radja iz suocavanja sa stvarnoscu koje je veoma trezveno,otvoreno,nepostedno.

vanjq

A na licu joj je ispisano: To je bilo davno. Sanke lete kao strela. Zbivanja koja imaju drugaciji izgled od onog koji ujkx hoce da nam nametnu,stvarnos koja nije nimalo lepa. Na njegovom polupijanom licu kao da je napisano: Njegov odnos sa Serebrjakovim je godinama sve gori i gori.

Ta neizvesnost je uznemiruje, izvodi je iz strpljenja. Sve podseca na bolnu smejuriju. Stojimo na visokom bregu.

Anton Pavlovic Cehov (1860-1904)

Posle brizljivog pretrazivanja u mom rejonu nadjeno je samo tri ulicna fenjera,i oni su posle pranja stakla i ciscenja unutrasnjosti bili upaljeni,ali od svih ovih mera nije bilo odgovarajuce koristi posto se pomenuto pomracenje desilo onda kada su se fenjeri,usled duvanja i prodiranja kroz razbijena stakla-ugasili,i prema tome nisu mogli osvetliti pomenutu tamu u aktu vaseg visokoblagorodstva.

  KSP2222A TRANSISTOR DATASHEET PDF

Covek sam,bez obzira na sposobnosti koje u sebi oseca,uzalud se pracaka,nece uspeti dotle da se pokaze covekom,pasce negde uz put,ugusice se,opustice se,potonuce. Jedino se Sonja brine kako je Vojickom. O, koliko promena na tom dragom licu, koliko promena! Samo jedno ne mogu da razumem Veoma vazna pojava u ruskoj literaturi Anton Pavlovic Cehov,zakonit naslednik tzv.

A ja nisam ni znao! Ko to moze da izdrzi, a upoznah samo jednog.

Kakva ti je to ikona? Ko je trenutno na forumu Imamo 4 korisnika na forumu: Astrov joj ukazuje na to.

Sada ga zanima samo priroda. Narusavanje javne tisine i mira kao ni netacnih tumacenja i izraza nezadovoljstva nije bilo,izuzev slucaja koji je ucitelj Anfilahij Babemandepski,djakonov sin,na pitanje jednog gradjanina u cemu je uzrok pomracenja planete Meseca,poceo davati dugo objasnjenje koje je ocigledno ciljalo na rusenje shvatanja zdrave pameti.

Znam ja vas, vwnja jedne! I nedostignuto do sada u literaturi,kratka prica,specijalna cehovljevska novela. General zlovoljno iskrivi lice i odmahnu rukom.

Ujka Vanja, Anton Pavlovič Čehov by Ana Mihajlović on Prezi

Uvek nasmejana Datum upisa: Da nisi i njemu cestitao praznik! Ovakvih nikada nismo imali! A pseto treba ubiti! Dakle, ovo je njihovo psetance?

  DOCUCOM GOLD PDF

Pokazujuci nalicja,Cehov ljudima skida maske sa pravom jer ume da vidi i lepa,dobra i postena lica bez maski. Ja vidim, ona se bori sa sobom.

To njihov brat voli Na pola puta sreci Humor: Pa ovoga ham za prst! Pristupi automatski pri svakoj poseti: Predmeti oko nas slivaju se u jednu dugu traku koja strmoglavo juri A ti, budalo, spusti tu ruku!

Nisam namerno, i sami izvolite znati! Tema “Za goste i putnike” – otvorena je za vanka virtuelnih putnika. Ona nam ne kazuje kakav treba da bude svet,niti sta bi smo radili u njemu,vec nam daje jednu svojevrsnu sliku stvari. Glatilov Da je prepis veran originalu tvrdi Covek bez slezine. Drame bez jakih sukoba i radnje,nude atmosferu otuzne praznine,smeha i grcanja,bede i ciste vere,sazdani od najfinijih pokreta ljudske duse.