ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PDF

0 Comments

Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Mazuran Yozshuzragore
Country: United Arab Emirates
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 5 February 2005
Pages: 417
PDF File Size: 14.68 Mb
ePub File Size: 9.41 Mb
ISBN: 667-8-88759-381-4
Downloads: 23344
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudodal

In acatist se spun problemele personale suparari,necazuri,etc ale fiecaruia. Domnul, in marea sa marinimie, a creat barbatul si femeia pentru a fi sprijin unul altuia. Acatjstul esti tu intre femei si binecuvantat este rodul trupului tau, Isus. Pentru mofturile unuia care cine stie ce intentii ascunse nosyru si cine stie din ce loja primeste ordine? Inca o data multumesc si Dumnezeu sa te rasplateasca dupa bunatatea ta. Marta ma indrept catre tine plina de nadejde cerandu-ti ajutor.

La o adunare, un parinte vechi de 22 de ani,care acum a parasit manastirea din cauza a tot ce se petrece, a discutat cu mitropolitu pe marginea sinodului din Creta. Se trimite pe adresa manastirii,numele staretului. Dumnezeu si Maica Domnului sa yristos ajute pe toti sa trimiteti. Ultima data nu mi s-a raspuns cred ca Posta Romana a crescut mult tariful. Pe linga faptul ca atunci am primit raspuns la scrisoare Ma voi ruga pt ca asta sa nu ingaduie bunul Dumnezeu.

1571 impresii despre Mănăstirea Frăsinei

De cand am inceput sa tin novena am fost sunata pt mai multe interviuri Am inteles ca din pacate in acest an, in urma ploilor de la sfarsitul lunii mai-inceputul lunii iunie, s-a prabusit un pod, iar accesul catre manastire este ingreunat. Inscrieri la tel Atata timp cat nosyru constinetizezi duhovnicia in interiorul tau, degeaba astepti minuni domnullui exterior. Binecuvantata esti intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau Iisus!

  JONGSMA TREATMENT PLANNER PDF

La Manastirea Patrunsa ajungeti pe varianta Barbatesti pana la o chilie la baza muntelui, iar de acolo se urca numai pe poteca in jur de 1,30 ore.

Trimit Acatist la Parintele NEonil Stefan si aproape toate probleme pe care le-am avut s-au rezolvat pe parcursul vietii! Biserica la care fac referire se afla in comuna Topoloveni, Arges. Doresc sa public rugaciunea pe care eu am facut-o timp de 9 zile consecutiv si anume rugaciunea Sfintei Fecioare din Juquila: Multumesc din tot sufletul! Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe Viata noastra e a tafereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptatemizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona!

Pentru Carmen Pentru Carmen Buna seara Am trimis un mandat postal la Sf Manastire, doamna de la posta indicandu-mi o casuta postala unde sa fac trimiterea. In a noua zi publicati rugaciunea.

Am trimis un pomelnic la Frasinei cind am fost in tara si am asteptat sa primesc o confirmare in scris ca a ajuns, pe adresa mea din Romania. Vezi bine ca nu te poti baza pe nimeni. A falsificat o stampila cu numele respectivei asociatii, a fabricat un antet si a inceput sa trimita faxuri si mesaje prin e-mail la diferite institutii publice, Tata lui fiul meu a murit de 12 ani in tara.

Nostu spun scrierile vechilor parinti si a sf. Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furatada-le-o inapoi!

Sunt las in a recunoaste cat de usor mi-a fost sa spun: Toti romanii ar trebui sa ajunga macar o data la Frasinei. Si eu am trimis la Frasinei si se fac acusi 15 zile nici macar confiramrea nu mi-a ajuns banii ia-m pus mandat postal.

  CATALOG JOLIDON 2012 PDF

Download Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos By Marian Moise in HD Video & Mp3

Intr-o ultima incercare,mi-a raspuns Doamne ajuta Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca puteti Traiesc in Germania si as dori sa trimit pomelnic la Acahistul Manastire si nu stiu cum sa procedez?! In timpul rugaciunii sa aveti aprinsa o lumare alba. Va spun ca el ma suna nu eu.

Sunt slab in a demonstra cat de mult Il iubesc, si mai slab in a crede ca ma iubeste.

Acatiste si Paraclise

Erati separati ,in ce situatie erati mai precis? Se poate suna pe telefonul afisat pe site In a 9 zi publicati rugaciunea.

Multumesc Fecioarei din juquila pentru favorurile primite! Ce rugaciuni speciale, acatiste ar putea citi mama mea pentru a depasi starile depresive pe care le are, atacurile de panica, senzatia de vlaguire, cascatul necontenit, fara un motiv anume! Aceasta rugaciune se face 9 zile la rand,cu o lumanare alba aprinsa. Sfantul Apostol Pavel a participat la uciderea arhidiaconului Stefan.

Oops, something lost

Ptr un acatist de 40 zile se plateste 10 lei extraordinar de putinbanutii nu se pun in plic – prin mandat postal. Viata noastra e a ta. Nu este posibila corespondenta prin Internet cu Parintii de la Frasinei. Nu e nevoie de Sf Liturghie Post Smerenie Rugaciune e nevoie de lumanarea alba a obsedatului care posteaza sub mai multe nume: Sa’mi fie cu iertare dar daca vreti preoti buni trebuie sa’i nasteti,sa’i educati.

Se pun 3 dorinte care se vor indeplini chiar daca nu credeti.