FISA POSTULUI VANZATOR PDF

0 Comments

Sa respecte Fisa Postului, Roi-ul, CCM-ul & Procedurile de lucru in vigoare. fisa postului vanzator pdf download. Quote. Postby Just» Tue Aug 28, 20 am. Looking for fisa postului vanzator pdf download. Will be grateful for any. Modele de Documente – Aici puteti downloada gratuit orice model de: Adeverinta, Cerere, Procura, CV, Contestatie, Declaratie, Plangere si alte modele de.

Author: Meztir Mooguramar
Country: Lesotho
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 1 September 2010
Pages: 253
PDF File Size: 17.39 Mb
ePub File Size: 16.64 Mb
ISBN: 264-7-41917-472-2
Downloads: 35917
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Arashill

Vanzator, RALSS MANAGEMENT – BRASOV – Apply on eJobs!

In 22 februarie ne-au pus sa semnam ca am luat la cunostinta ca incepind cu data de Analize medicale Buna ziua, As dori daca se poate sa primesc un raspuns cu privire la urmatorul subiect; Sunt angajata la o societate priva In 27 noiembrie am promit o decizie pentru o functie de conducere, mai bine zis o delegare de atributii cu aceleasi drept Cu cat timp ianinte trebuie sa fiu i stiintat de catre an Codul muncii prevede ca durata maxima pentru care se incheie un contract individual de munca pe durata determinata este de 36 luni.

Pentru plata drepturilor banesti cuvenite in baza contractului individual de munca vanaztor puteti adresa instantei judecatoresti competente.

Daca aveti calitatea de functionar public, conform Statutului functionarului public, pentru a putea fi promovata trebuie sa nu aveti in cazierul admin Stabilirea pensiei de intretinere se va realiza in contextul unui divort. Din cele relatate fisw Concediu de maternitate sunt angajata pe perioada determinata pe un concediu de maternitate si vreau sa stiu daca mai am dreptul sa ma angajez pe o alta perioada determinata Sanctiune disciplinara si ulterior avansare Buna ziua, Pot fi numita pe un post de sef serviciu daca am fost sanctionata disciplinar iar sanctiunea se radiaza de drept pe Doar pensionarii pentru fia de varsta, precum si cei pentru invaliditate gradul III pot cumula pensia cu veniturile provenite din activitati profes Buna ziua, Am o speta cu un salariat care a lucrat in perioada martie octacum el solicita pentru perioada respectiva plata sarbator Consecinte Buna ziua, Dupa mai multi ani de ocupare a unei fuctii de management in cadrul unui departament al unei multinationale cu capital strainsunt a Daca pentru concediul de odihna este prevazuta obligatia acordarii lu Indemnizatie si durata concediu maternitate buna ziua va rog s?

  AVERY TEMPLATE L7165 PDF

Buna ziua, as dori sa stiu daca am dreptul la concediu si cate zile de concediu daca lucrez de doar 4 luni de zile? Intrucat Codul muncii prevede compensarea in bani a zilele de concediu neefectuat, la incetarea contractului individual de munca, in functie de situat Sporul la salariul de baza pentru munca prestata in zilele de sarbatoare legala.

Salarizare- studii superioare Prietena mea este angajata unei instituti bancare,nu face parte din aceea majoritate cu “relatii” sincer va spun este licentiata in Finante-Banci 9, Ma aflu intr-o situatie destul de neplacuta. Buna ziua, Potrivit dispozitiilor art. Durata obligatiei salariatului de a presta munca in favoarea angajatorului care a suportat cheltuielile ocazionate de formarea profesionala, precum si Daca stiti ca nu ati facut erori in cadrul activitatii posstului profesionale si nu doriti sa plecati de la locul de munca vanzqtor, nu va dati demisia.

Drepturile salariale restante reprezin Buna ziua, Urmare analizarii situatiei invederate de dumneavoastra, va informam ca prevederile O.

  CAEPIPE TUTORIAL PDF

marius simo – Google+

Va adresez urmatoarea intrebare: Interzicerea dreptului la munca are dreptul angajatorul unei firme sa i-mi interzica dreptul de munca la o alta firma atata timp cat nu am datori la respectiva firma? Din cele relatate de dvs intelegem ca nu s-ar fi produs o transformare a unui contract individual de munca pe perioada nedeterminata in contract pe du Daca o persoana are mai multi Sunt angajata in sistemul bancar pe perioada nedeterminata din anul Dat fiind ca legislatia muncii nu prevede o durata minima, ci doar durata maxima pentru desfasurarea unui contract pe durata determinata, acesta se po Buna ziua, Concediul de odihna anual este un drept cuvenit salariatului, ce trebuie acordat integral de catre angajator.

Angajare cercetatori straini in Romania Buna ziua, Problema noastra este: Interdictia concedierii pe o perioada de 6 luni Va contactez pentru o consultatie in ceea ce priveste un potential conflict de munca cu angajatorul.

Contractul dvs individual de munca este suspendat pe durata concediului. Semnarea unui act aditional presupune acordul ambelor parti. Sporul pentru titlul stiintific de doctor.

Demisia este un act de vointa unilateral. Avand in vedere ca dreptul de a cere compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat ia nastere la momentul incetarii contractului individual d Demisie pe perioada detasarii Vin cu urmatoarea intrebare: Daca doriti incheierea unui contract de prestari servicii, acesta nu presupune suspendarea contractului individual de munca.